Els plans es renoven automàticament fins que cancel·lis. Pots cancel·lar en qualsevol moment des de la pàgina de la teva subscripció i conservar PRO fins al final del període que hagis pagat. PRO es compra per a un sol nivell; els teus crèdits d'IA serveixen a tots.